دوره آموزشی قلب سلیم -استاد مسعودی نیا – جلسه ۰۷

دوره آموزشی قلب سلیم -استاد مسعودی نیا – جلسه ۰۷

دوره آموزشی قلب سلیم-استاد مسعودی نیا

دوره آموزشی قلب سلیم-استاد مسعودی نیا

آنچه در بحث تغذیه مطرح می‌شود این است که ما باید غذای کامل مصرف کنیم، منظور از غذای کامل این است که این غذا باید رطوبت کافی داشته باشد. اگر غذایی که مصرف می‌شود رطوبت کافی نداشته باشد باید رطوبت به آن اضافه شود به‌عنوان‌مثال، زمانی که شما غذای کبابی میل می‌نمایید به خاطر این‌که کباب خشک است باید به آن رطوبت اضافه کنید یع

نی در کنار آن غذاها دارای رطوبت هم مصرف کنید. در بین غذاها باید برای نان ارزش خاصی قائل شویم یعنی به صورتی که استقلال نان خودمان را خود به عهده بگیرم یعنی از کاشت گندمش گرفته تا تهیه آن در منزل، همه آن‌ها را خودمان انجام دهیم. شاید ظاهر این کار سخت به نظر برسد اما با توجه به دستگاه‌هایی که امروزه تولیدشده است می‌توان تمام مراحل تهیه نان را در منزل به‌راحتی انجام داد. علت اهمیت نان این است که در بیشتر مواقع نان را ما در روز مصرف می‌کنیم درحالی‌که بسیاری از نان‌هایی که در بازار وجود دارند سالم نیستند، به‌عنوان‌مثال زمانی که به‌شخصه گندم را آرد می‌کنیم می‌توانیم به‌راحتی سبوس گندم را با گندم آرد کنیم که این سبوس خود دارای فواید زیادی برای بدن انسان می‌باشد درحالی‌که نان‌هایی که در بازار وجود دارند معمولاً حاوی سبوس نیستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *