خواص شربت زبیب رضوی

شربت امام رضا(ع) برای تقویت معده, افزایش اشتها و سرخی رخسار مفید است .

در طب اسلامی سه نوع شربت داریم؛ دو نوع آن شربت امام صادق(ع) و یکی هم شربت امام رضا(ع) است. این شربت از مویز (نوعاً مویز هسته‌دار) و کشمش درست می‌شود و مقدار زیادی زعفران دارد و درست کردن آن راحت نیست و هزینه‌بر است.

امام رضا(ع) بسیار به مصرف این نوع شربت توصیه کرده‌اند، ایشان فرموده‌اند که اگر کسی بعد از غذا این شربت را بخورد از بسیاری بیماری‌ها ایمن می‌شود.

شربت امام رضا علیه السلام در درمان اکثر بیماری‌ها به‌خصوص بیماری‌های کبدی مؤثر است.

این شربت برای رفع بیماری‌های کبدی و برای هضم غذا بسیار مفید است. برای رفع دردهای سرد مانند نقرس، دردهای مفاصل، دردهای عصبی، بیماری‌های معده، ضعف دِماغ ( مغز)، ضعف طحال، ضعف کبد و تقویت امعاء و احشاء مفید است.

شربت امام رضا(ع) برای دفع زیادی بلغم و رطوبت، سردردها، افزایش قوت جنسی جوانان و پیران و سردمزاجان، افزایش حافظه، کمک به بارداری و افزایش نور چشم بسیار مفید است.

شربت امام رضا علیه السلام برای تقویت معده, افزایش اشتها, سرخی رخسار مفید است. همچنین این شربت بسیار مفرح, نعوظ‌آور، تقویت‌کننده قلب, دِماغ یا مغز، کبد، طحال و برای افزایش قوای جنسی مفید است.

شربت امام رضا علیه السلام تنها شربتی است که می‌توان با غذا مصرف کرد و بعد از هر وعده غذایی 2 قاشق غذاخوری از شربت در یک لیوان عرق بهارنارنج یا عرقیات مُفرح مانند عرق بادرنجبویه و استخودوس مخلوط و مصرف شود. لازم به ذکر است که در دوره بارداری و شیردهی مصرف آن ممنوع است.

حکیم عباس تبریزیان 

دیدگاه ها بسته شده است