طب اسلامی-تدریس کتاب طب الرسول آیت الله تبریزیان جلد۲ جلسه۳۷

طب اسلامی-تدریس کتاب طب الرسول آیت الله تبریزیان جلد۲ جلسه۳۷

یکی دیگر از درمان‌های عامی که در تئوری اسلامی به آن اشاره‌شده است، درمان به‌وسیله غذاهای سبک است. یکی از این غذاهای سبک سویق است. سویق دارای انواع مختلفی است، مانند سویق گندم، جو، عدس، برنج، کنار، انار، سنجد و...اما غالباً از سویق گندم و جو استفاده می‌شده است، لذا زمانی که از سویق یاد می‌شود، منظور سویق گندم و جو است. در روایتی می‌فرمایند:که سویق غذای انبیا بوده است ،همچنین در روایات می‌فرمایند: که سحری پیامبر اکرم صلوات الله سویق بوده است، بلکه بهترین سحری پیامبر اکرم صلوات الله سویق بوده است. در روایتی دیگر می‌فرمایند: که با وحی نازل‌شده است، از آسمان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *