آموزش فشرده طب اسلامی حجت الاسلام کاظم زاده-جلسه ۴۶ خواص خوراکی‌ها

آموزش فشرده طب اسلامی حجت الاسلام کاظم زاده-جلسه ۴۶ خواص خوراکی‌ها

یکی از هفت منبع اصلی تغذیه بشر عسل محسوب می‌شود. قرآن کریم به اینکه زنبورعسل از هر ثمره‌ای می‌نوشد و عسل تولید می‌کند، ونیز به خاصیت شفابخش بودن عسل اشاره می‌کند. نکته‌ای که وجود دارد این است که زمانی که قرآن کریم می‌فرماید زنبورعسل از هر ثمره‌ای می‌نوشد، می‌توان فهمید که هرچه پوشش گیاهی منطقه‌ای که زنبورعسل در آن زندگی می‌کند بیشتر باشد، آن عسلی هم که تولید می‌کند خاصیت بیشتری نیز دارد. در روایتی از امام حسن مجتبی علیه‌السلام فرمودند که عسل از لعاب (آب دهان) است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *