آموزش فشرده طب اسلامی حجت الاسلام کاظم زاده-جلسه ۴۳ خواص خوراکی‌ها

آموزش فشرده طب اسلامی حجت الاسلام کاظم زاده-جلسه ۴۳ خواص خوراکی‌ها

در روایات ما تعدادی از حبوبات و غلات ذکرشده، و فواید و خواص آن‌ها نیز بیان‌شده است. ازجمله اصلی‌ترین حبوبات که مردم نیز زیاد مصرف می‌کنند گندم، جو، و برنج است که تحت ابواب حبوب در روایات ما مطرح‌شده است. گندم و جو دو غذایی هستند که بشر از آن‌ها به‌صورت های مختلف ازجمله نان استفاده می‌کند، نانی که در روایات ما می‌فرمایند اگر نان نباشد، انسان توان بر عبادت نخواهد داشت. در روایات ما اشاره‌شده است که اگر چیزی بهتر از جو وجود می‌داشت، حتماً خداوند متعال آن را غذای انبیا قرار می‌داد، که این مطلب به‌خوبی نشان‌دهنده خواص زیاد و باارزش جو می‌باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *