آموزش فشرده طب اسلامی حجت الاسلام کاظم زاده-جلسه ۴۲ خواص خوراکی‌ها

آموزش فشرده طب اسلامی حجت الاسلام کاظم زاده-جلسه ۴۲ خواص خوراکی‌ها

یکی دیگر از میوه‌هایی که در روایات اهل‌بیت علیهم‌السلام نام‌برده شده است، خیار است. پیامبر اکرم صلوات الله زمانی که خیار مصرف می‌کردند، همراه آن خرما و رطب را به‌عنوان مسهل مصرف می‌کردند. همچنین در روایات توصیه‌شده است، که خیار را از قسمت ته آن یعنی قسمت تلخ آن شروع به خوردن کنید زیرا این امر باعث برکت می‌شود (ازآنجاکه ته خیار تلخ است و طبیعت گرمی دارد، و این باعث می‌شود که خود ته خیار مسهل باشد برای خیاری که طبعت سردی دارد و از این طریق مضرات آن را دفع می‌کند).

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *