آموزش فشرده طب اسلامی حجت الاسلام کاظم زاده-جلسه ۴۰ خواص خوراکی‌ها

آموزش فشرده طب اسلامی حجت الاسلام کاظم زاده-جلسه ۴۰ خواص خوراکی‌ها

میوه بالنگ نیز یکی دیگر از میوه‌هایی است که در روایات ما به خواص آن اشاره‌شده است. امروزه این میوه به‌صورت مربا مصرف می‌شود، در قدیم این میوه با عسل مصرف می‌شده است. در روایات ما میوه بالنگ به‌عنوان یکی از بافضیلت ترینِ میوه‌ها ذکرشده است و علت این امر فواید و خواص زیادی است که این میوه دارد، ازجمله خواص این میوه؛ فرمودند باعث نورانیت قلب و دل انسان می‌شود، قوای مغزی را تقویت خواهد کرد. در روایات ما بهترین زمان برای خوردن این میوه را بعد از غذا ذکر کرده‌اند، قبل از غذا نیز خوب است، اما بهتر آن است که بعد از غذا میل شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *