آموزش فشرده طب اسلامی حجت الاسلام کاظم زاده-جلسه۳۴ خواص خوراکی‌ها (صیفی جات)

آموزش فشرده طب اسلامی حجت الاسلام کاظم زاده-جلسه۳۴ خواص خوراکی‌ها (صیفی جات)

در باب خواص سیر روایات ما نکاتی را فرموده‌اند. یکی از نکاتی که وجود دارد این است که زمانی که انسان سیر می‌خورد بوی بددهانش دیگران را آزار می‌دهد لذا روایات تأکید می‌کنند که در این هنگام انسان سعی کند کمتر با دیگران تماس داشته باشد. برای از بین بردن بوی بد سیر می‌توان آن را طبخ داد. یا بعد از خوردن سیر سیب، به گیاه جعفری، گیاه نعنا و... را خورد و جوید تا بوی بد سیر کمتر شود. در مقابل فواید زیادی برای سیر در روایات نقل‌شده است. در روایات آمده است که کسی که هفته‌ای یک‌بار سیر بخورد به ریاح مبتلا نمی‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *