آموزش فشرده طب اسلامی حجت الاسلام کاظم زاده-جلسه ۲۸ خواص خوراکی‌ها (سرکه)

آموزش فشرده طب اسلامی حجت الاسلام کاظم زاده-جلسه ۲۸ خواص خوراکی‌ها (سرکه)

یکی از مهم‌ترین مواد غذایی که در روایات ما نکاتی درباره آن واردشده است، سویق است. دو نوع سویق که به‌صورت عمومی مصرف می‌شود سویق گندم و جو است، سایر سویق ها بیشتر جنبه دارویی دارد که در موارد خاص مصرف می‌شود. به‌طورکلی سویق اصلاح طبع می‌کند هم غلبه سودا هم صفرا وهم بلغم (اگر به‌صورت خشک مصرف شود). در فضائل سویق نکات زیادی مطرح‌شده است، ازجمله اینکه خود یک غذای کامل است. ونیز اینکه مجموعاً مداوا کننده و درمان گر و یک داروخانه است (البته اگر به روش درست مصرف شود).

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *