آموزش فشرده طب اسلامی حجت الاسلام کاظم زاده – جلسه۱۲ آشنایی با بلغم

آموزش فشرده طب اسلامی حجت الاسلام کاظم زاده – جلسه۱۲ آشنایی با بلغم

موضوع بحث:آشنایی با بلغم ؛ در رابطه با بلغم در روایات آمده است که؛ بعضی از موارد هستند که باعث تهییج و هیجان بلغم می‌شوند (بلغم طبعی است که از دو مزاج سرد و رطوبت تشکیل‌شده است که در بدن همه ما مقداری بلغم وجود دارد). به‌طورکلی استفاده بیش‌ازحد از غذاهایی که سرد وتر هستند، باعث تهییج بلغم می‌شود غذاهایی مانند ماهی، (در روایات آمده است خوردن زیاد ماهی باعث غلبه بلغم می‌شود لذا روایات از زیاد خوردن ماهی نهی فرموده‌اند.) لبنیات، میوه‌جات سرد مانند آلو و...این‌ها باعث غلبه بلغم می‌شوند لذا باید هنگام استفاده زیاد از این مواد غذایی از مسهل این غذاها استفاده کرد تا باعث غلبه بلغم نشوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *