دکتر کرمی: « نکته اینجاست که تولید تراریختهها در ایران سالهاست ادامه دارد.» استناد او به صفحه آقای «بهزاد قرهیاضی» یکی از مدافعان تولید محصولات تراریخته در ایران است که از تولید برنج تراریخته توسط یک کشاورز ایرانی نوشته بود: «خبرگزاری تسنیم، این گزارش را تیرماه ۹۵ منتشر کرده و نوشته بود: «علیرغم ممنوعیت قانونی، نفر اصلی که ۲۰ سال است قصد تراریخته کردن محصولات در ایران را دارد در کانال لینکدین خود خبری مبنی بر تولید انبوه برنج تراریخته منتشر کرد.
او ذیل عکس یک برنجکار نوشت: «آقای منتظری شالیکار پیشتاز تراریختهکار در استان گلستان در سال ۱۳۹۴ که محصول پربار خود را که بدون سم تولید شده نشان میدهد.» کرمی ادامه میدهد: «متاسفانه با وجود درخواستهای پیاپی مردم طی سالهای گذشته برای اعلام شفاف لیست محصولات تراریخته در بازار، هنوز هم لیست دقیقی از این محصولات یا فرآوردههای واجد تراریختهها منتشر نمیشود.
او میگوید: «با تحقیق و بررسی و گردآوری اطلاعات پراکنده موجود میتوان گفت که محصولات تراریخته در سفره غذایی مردم ایران وجود دارد، ولی متاسفانه به دلیل نزدن برچسب تراریخته، مردم واقعا در تشخیص آنها سردرگم هستند و فقط روی چند نوع روغن نباتی نوشته شده: دستکاری ژنتیکی شده یعنی تراریخته.» او ادامه میدهد: «به این ترتیب میتوان گفت: اکثر روغن نباتیهای بازار تراریخته است و محصولات دیگری چون، ذرت، سویا و پنبههای وارداتی و احتمالا درصد کمی برنج تراریخته در بازار وجود دارد. اما با توجه به ابلاغ قانون مصوب مجلس و دستور برچسبزنی اجباری توسط سازمان غذا و دارو هنوز این قانون اجرا نشده است.
او در پایان با اشاره به لزوم آگاهسازی مردم در اینباره میگوید: «با توجه به اینکه مردم بدون برچسب زنی به هیچ وجه قادر به شناسایی محصولات تراریخته نیستند بنابراین لازم است این برچسبزنی سریعتر اجرا شود. مردم ایران از مسوولان انتظار دارند با احترام به حقوق شهروندی مردم، حق انتخاب آنان، حق دانستن شفاف حقیقت، اهمیت سلامت و کشاورزی و داشتن غذای سالم، به این سوالات در مورد محصولات تراریخته روشن و شفاف پاسخ دهند.