سلام من کارل هارلون هستم محقق در زمینه بیولوژی گیاهان و مواد غذایی در طی 20 سال گذشته ، کشاورزان سعی کرده اند که بر اساس مهندسی ژنتیک محصولاتشون رو بدست بیارن و در طی این زمان آنها سعی کردن محصولات جدید رو با منتقل کردن دی ان ای از محصولات ارگانیک به دست بیارن بعضی از مردم اعتقاد راسخی دارن که غذاهائی استفاده کنن که بر اساس علم مهندسی ژنتیک بدست اومده و GMO نامید می شه
شما در اینترنت می توانید عکس های زیادی در ارتباط با این موضوع ببینید .
عکسهایی از ذرت های فرآوری شده در مقابل ذرتهایی ارگانیک و وقتی اونها رو در طبیعت برای خوردن جوندگان و یا موشها قرار می دهیم آنها ذرتهایی فرآوری شده رو نمیخورند و فقط ارگانیک ها رو میخورند .
البته عدهای هم با انتشار ویدیویی ادعا کردهاند که پرندگان و جوندگان نمی تونن فرقی بین این دو قائل بشن بنابراین ما بر آن شدیم که این فرضیه رو امتحان کنیم که حیوانات ذرت ارگانیک رو به ذرت فرآوری شده ترجیح میدهند .
و ما این تجربه رو با شما به اشتراک میگذاریم ... در پایان این کلیپ میتوانید نتیجه رو باهم ببینیم