اسید فولیک خطر سرطان پستان را افزایش می دهد

اسید فولیک خطر سرطان پستان را افزایش می دهد

اسید فولیک خطر سرطان پستان را افزایش می دهد؛ این مکمل های با دوز بالا به طور قابل توجهی رشد سلول های سرطانی را افزایش می دهند

به زنان باردار توصیه می کنند که اسید فولیک را به عنوان بخشی از مصرف روزانه خود در رژیم غذایی برای رشد سالم جنین مصرف کنند، این مکمل ها به مادر نیز آسیب می رسانند! یک مطالعه از بیمارستان سنت مایکل در کانادا نشان داد هنگامی که موش ها مقدار زیادی اسید فولیک را دریافت کردند  موجب افزایش سلول های سرطانی در موش ها شده .

این موضوع بسیار مهم است چرا که بیماران مبتلا به سرطان پستان در آمریکای شمالی پس از تشخیص در اثر مصرف  اسید فولیک در مواد غذایی استفاده شده در بین بیماران بیشتر است ،" پژوهشگر اصلی این مطالعه دکتر یانگ در کیم، در بیانیه ای گفت . "بیماران سرطانی در آمریکای شمالی میزان شیوع بالای مولتی ویتامین و مصرف مکمل را دارند و بیماران مبتلا به سرطان پستان دارای بیشترین شیو در این بین هستن.

با توجه به مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری، ۴۰۰ میکروگرم اسید فولیک برای هر زن توصیه می شود ! ویتامین B ضروری می تواند به رشد سلول های جدید در بدن ما کمک کند و برخی از نقایص مغزی و نقص ایمنی مانند انسفالیت و اسپینا بیفیدا را از بین ببرد. دولت های کانادا و آمریكا در سال ۱۹۹۸ شروع به اضافه كردن اسید فولیک به آرد، ماکارونی و محصولات ذرت انجام دادند.

کیم و همکارانش از بیمارستان تورنتو اثرات مکمل اسید فولیک بر تومورهای پستان پیشتر در موش های ماده آزمایش کردند. هر موش رژیم حاوی ۲.۵، ۴ یا ۵ بار توصیه روزانه فولیک اسید مصرف کرده و این نتایج برای زنانی که رژیم آنها ویتامین B بوده دوزهای فولیک اسید بیش از ۲.۵ برابر بیشتر از میزان دریافت شده به زنان معمول بوده "به طور قابل توجهی ترویج" رشد سلولهای سرطانی در غدد پستان موش صحرایی بسیار بالا بوده .

در سال های اخیر، نقش اسید فولیک در توسعه و پیشرفت سرطان پستان، بسیار بحث برانگیز بوده است. در حالی که بسیاری از متخصصان مراقبت های بهداشتی، فرم مصنوعی فولات را به عنوان بخش مهمی از رژیم غذایی ما در نظر می گیرند، برخی دیگر می گویند این تنها افزایش خطر ابتلا به سرطان سینه در زنان را افزایش می دهد.

انجمن سرطان آمریکا معتقد است که جهش های BRCA1 و BRCA2 شایع ترین علت سرطان سینه ارثی هستند. زنان و مردان با جهش BRCA1 در ژن هایشان ۵۵ تا ۶۵ درصد خطر ابتلا به سرطان سینه را در طول عمر خود دارند ، در حالی که افراد مبتلا به جهش های BRCA2 با خطر ۴۵ درصد مواجه هستند. تقریبا ۱۲ درصد از زنان در ایالات متحده در زندگی به سرطان سینه دچار می شوند و این امر شایع ترین سرطان در میان زنان آمریکایی است.

yon.ir/OtlQC

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *