فوق تخصص زیست مولكولی و مهندسی ژنتیك که حدود ۳۰ سال است در کنار تحقیقات و تدریس در حوزههای تخصصی دانشگاهی خود در عرصۀ دفاع بیولوژیک، بیوتروریسم و تهدیدهای نوین فعالیت میکند، در جمع فرماندهان و کارکنان سپاه حضرت قمر بنیهاشم علیهالسلام به بیان خطرات محصولات ترا ریخته و راهکارهای کاهش آسیبها در این زمینه پرداخت.
پروفسور علی کرمی، استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله(عج) ، با استناد به اسناد بهدستآمده از اهداف کشورهای بیگانه ازجمله سخنان مقامات آمریکایی افزود : غذا بهعنوان یک ابزار مهم در اختیار آنهاست تا کشورهای دیگر را بهزانو درآورده و مطیع خود سازند.
وی گفت: اول بورنز، وزیر کشاورزی سابق آمریکا گفته است؛ غذا یک ابزار مهم دربسته مذاکراتی ماست، اگر به دنبال راهی هستید که مردم در مقابل شما زانو بزنند، وابسته شما شوند و همکاری کنند، به نظرم وابستگی غذایی بهترین راه است.
این استاد دانشگاه افزود: کی سینجر نیز گفته است: با نفت دولتها را کنترل کنید، با غذا ملتها را. ؛ لذا باید مراقب توطئههای دشمنان در عرصههای گوناگون ازجمله محصولات غذایی وارداتی باشیم.
پروفسور کرمی، بابیان اینکه محصولات غذایی ترا ریخته با محصولات کشاورزی اصلاحشده تفاوت دارند گفت: با توجه به مستندات و گزارشها علمی در ایمن نبودن محصولات ترا ریخته؛ کشت این محصولات در 37 کشور جهان ممنوع است و هفتکشور جهان نیز واردات آن را ممنوع کردهاند و برچسبزنی اینگونه محصولات در ۶۴ کشور جهان اجباری است.
وی با اشاره به اینکه افزایش تولید، مقاومت به آفات و حذف سموم شیمیایی، بهبود کیفیت و مقاومت به سموم علفکش از اهداف ایجاد محصولات ترا ریخته است، گفت: گزارشهای مستند(گزارش مستند نیویورکتایمز در ۱۹ آبان ۹۵ ) نشان داده که این اهداف محقق نشده است و پس از مقایسه ۲۰ سال کشت ترا ریخته، آسیبهایی متوجه سلامت انسانها و حتی محیطزیست میشود.
پروفسور کرمی، تأثیر نامطلوب بر سلولهای خونی، کبد، روده و ... را از آسیبهای محصولات ترا ریخته دانست و گفت: ۹۰ درصد روغنهای مصرفی در بازار ترا ریخته هستند. محصولات ترا ریخته موجود در ایران شامل ذرت ، سویا، کلزا، پنبه، برنج(البته بسیار کم)، خوراکهای دام صنعتی است.
وی افزود: ترویج سبک زندگی اسلامی ایرانی از راهکارهای مقابله با آسیبهای ناشی از محصولات ترا ریخته است و باید در این سبک زندگی، تلاش کنیم؛ با تهیه مواد غذایی سالم و مصرف غذاهای سنتی و محصولات ارگانیک دامی و کشاورزی، لبنیات و گوشت ماهی را بهجای سایر گوشتها جایگزین و نان سبوسدار و نوشیدنیهای سالم مانند دمنوشها، دوغ، آبمیوه سالم، استفاده کنیم و تفریحات سالم و رفتن به طبیعت را در برنامه زندگی خود قرار دهیم.
این برنامه به مناسبت هفته سلامت در تالار لاله شهرکرد برگزار شد .